Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια έκκληση στα social media – «Γιατί μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ πολύ» – Τι συνέβη; (βίντεο)

Από τη μέρα που η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δεν έχει σταματήσει να δέχεται συμβουλές και παρατηρήσεις από άλλες μαμάδες που την ακολουθούν.

Η ίδια ωστόσο έχει ζητήσει πολλές φορές να σταματήσει όλο αυτό καθώς της δημιουργείται επιπλέον άγχος. Σήμερα λοιπόν, μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram παρακάλεσε για ακόμη μια φορά τους ακόλουθούς της να μην της στέλνουν συμβουλές για την κόρη της εκτός αν δουν να κάνει κάτι που θέτει σε κίνδυνο το παιδί της.

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας» αναφέρει στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!