Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ουπς! Ο Αντίνοος Αλμπάνης ποζάρει στο κρεβάτι χωρίς… εσώρουχο (εικόνα)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης  δοξάζει την απελευθερωτική δύναμη του γυμνού σώματος και για άλλη μια φορά επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη  για τις θαυμάστριές του στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε χωρίς εσώρουχο στο κρεβάτι, καλύπτοντας ελάχιστα το κορμί του με το πάπλωμα και σχολίασε στην ανάρτηση του: «στα κρεβάτια τα ξένα θα ονειρεύεσαι εμένα κι απ το άδειο κορμί σου θα σου λείπει η ψυχή σου», που λέει και το γνωστό άσμα της ‘Εφης Σαρρή.

 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν είναι λίγες η φορές που αποφασίζει να δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γι’ αυτό ο ίδιος είχε αναφέρει  πριν λίγους μήνες σε συνέντευξη του στο «Πάμε Δανάη»: «Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω», εξήγησε ο ηθοποιός.

 

Δείτε την καυτή ανάρτηση του….

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!