Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζέτα Δούκα: Ανάρτηση που σοκάρει δύο χρόνια μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη (εικόνα)

Ήταν 26 Ιανουαρίου 2021 όταν η Ζέτα Δούκα καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα, στο «Πάμε Δανάη!», άνοιξε την καρδιά της και κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία ξεκινώντας έτσι το κίνημα #metoo στον χώρο του θεάτρου.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός θυμάται εκείνη τη στιγμή και με ανάρτησή της στο Instagram συγκινεί το κοινό της.

«Σαν χθες, πριν από δυο χρόνια, ο κύβος ερρίφθη». έγραψε η Ζέτα Δούκα σε story της στο Instagram.

«Είχα μουδιάσει ολόκληρη»

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια.

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της», έγραψε η Ζέτα Δούκα ακριβώς ένα χρόνο πριν.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!