Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντώνης Αντωνίου για Νατάσα Ασίκη: «Η σύζυγός μου θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν ήταν μαζί μου» (βίντεο)

Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Οι δύο ηθοποιοί που είναι 38 ολόκληρα χρόνια μαζί, μίλησαν στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία τους και το ρόλο που παίζει το χιούμορ στη σχέση τους.

«Είναι εύκολο για ένα ζευγάρι ηθοποιών να συνυπάρχει. Τόσα ζευγάρια ηθοποιών υπάρχουν. Για εμάς λειτούργησε πολύ καλά. Επειδή το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και αυτή την αίγλη, σε ενώνει. Μπαίνεις μέσα και γοητεύεσαι και είσαι παρέα με τον σύντροφό σου. Παλεύετε για το ίδιο πράγμα.

Όλα αυτά σε ενώνουν. Είναι σημαντικό πράγμα το θέατρο, σε συνεπαίρνει, σου ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι. Πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου. Εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση με το θέατρο, ενώ η Νατάσα ανοιγόταν μπροστά της τα πάντα» τόνισε ο Αντώνης Αντωνίου.

«Ειδικά όταν ο ένας είναι ήδη φτασμένος και δεν υπάρχει αντιζηλία. Ποιος έγινε πρώτος και ποιος δεύτερος. Υπάρχει και ο θαυμασμός…» εξομολογήθηκε με τη σειρά της η Νατάσα Ασίκη.




Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο όπου έπαιζαν μαζί και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όπως παραδέχονται.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εγώ πήρα τις πρωτοβουλίες ενώ η Νατάσα ήταν ένα λουλούδι όμορφο. Δουλέψαμε σε μία παράσταση, ένα παιδικό έργο και δεθήκαμε πολύ. Έκανα την γνωστή πολιορκία, τις προτάσεις να συζητήσουμε λίγο και καλά είχα πρόβλημα. Μετά από ένα γεύμα εργασίας ήταν ένα αυτοκίνητο με βαθούλωμα. Της είπα να μπει εκεί και της λέω “Ξέρεις γιατί είναι αυτό το βαθούλωμα; Εκεί γίνονται τα πρώτα ραντεβού”. Ήταν ωραία εποχή. Τη σχέση μας την κρατάνε τρία πράγματα, οι κόρες μας, το θέατρο και το χιούμορ μας», είπε ο Αντώνης Αντωνίου.

Με την Νατάσα Ασίκη να προσθέτει: «Εγώ την ιστορία με το αυτοκίνητο την πίστεψα. Πρέπει να τα πιστεύεις αυτά. Είμαστε μαζί 38 χρόνια! Στα 40 χρόνια κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ ωραία αυτά τα χρόνια. Έχουμε διαφωνίες αλλά όλα αυτά στο πλαίσιο της δουλειάς. Είναι τρικούβερτοι τσακωμοί! Φωνάζει και εγώ ακούω και δεν μου αρέσει αυτό που ακούω. Η ένταση έρχεται σπίτι αλλά όχι στο μέγεθος που θα είναι στο θέατρο. Αλλά ότι μπορεί να υπάρχει μία ένταση που την καταλαβαίνεις ναι. Τσάμπα τσακωνόμαστε».

Μεταξύ άλλων μοιράστηκαν και την ιστορία από το πρώτο τους ραντεβού, με το φαγητό που έφαγαν να ήταν καταστροφικό.

«Στο πρώτο μας ραντεβού είχαμε πάει για φαγητό γιατί ήταν επαγγελματικό ραντεβού. Την είχα καλέσει στο σπίτι να της κάνω το τραπέζι και ότι θα της φτιάξω γεμιστά. Δεν ήξερα πώς να τα φτιάξω και ρώτησα τον μανάβη πώς να τα φτιάξω, έκανα τις μισές, θυμόμουν τις άλλες μισές. Δεν τρωγόταν. Μου άρεσαν πολύ τα γεμιστά όπως τα έκανε η μητέρα μου και νόμιζα ότι θα τα έκανα το ίδιο».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!