Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου» – Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Δήμητρα Καλφούντζου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη τηλεοπτική της συνεργασία με τον πατέρα της για τις ανάγκες της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία».

«Το ήθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Δεν το προσπάθησα, αλλά είναι αυτό που λέω ότι κάποια στιγμή η ζωή στα φέρνει αυτά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε τηλεοπτικά», δήλωσε ηΔανάη Μιχαλάκη για τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη.

Και παραδέχτηκε: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Αγάπη μεγάλη, αυστηρός κριτής, αλλά μ’ αρέσει. Οριακά δεν θέλω να μου λες τα καλά, θέλω να μου πεις τα κακά και αν συμφωνήσω το ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω.

Ο έρωτας με τον μπαμπά μου με οδήγησε σε αυτή την δουλειά. Πήγαινα στις παραστάσεις και τις έβλεπα από τα παρασκήνια. Έπαιξε ρόλο και η μαμά που ήταν στον χορό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη .

 

Όσο για το εάν δούμε ποτέ κοινή συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου: «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη στο Mega.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!