Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαλάντης: Ο αδελφός του μπήκε στο σπίτι του MasterChef – Η ανάρτηση του

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε μια από τις τελευταίες auditions, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν. Όμως, ο πρώτος κύκλος των auditions, με τους υποψήφιους που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι στην πρώτη τους προσπάθεια, έκρυβε μια έκπληξη και μάλιστα της τελευταίας στιγμής.

Ένα από τους παίκτες που είδαμε το βράδυ της Τρίτης 24/1 ήταν ο Παναγιώτης Αυγενικός, επαγγελματίας chef με προϋπηρεσία σε γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Ο πρώτος που έσπευσε να τον συναντήσει και να δοκιμάσει το πιάτο του ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος θέλησε να αποσπάσει μερικές επιπλέον πληροφορίες από τον υποψήφιο MasterChef  για τη ζωή του κι ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Τότε, ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως είναι αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Βαλάντη, τονίζοντας πως είναι κάτι που αποφεύγει να λέει, καθώς δεν θέλει να νιώσει ότι βρίσκεται στην σκιά του.

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Αυγενικός.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης συμφώνησαν μετά από τη δοκιμή ότι το πιάτο του Παναγιώτη Αυγενικού ήταν εξαιρετικό και ο παίκτης κατέκτησε με το σπαθί του την άσπρη ποδιά – εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού.

«Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου» είπε μετά από την είδηση της «πρόκρισής» του ο νέος σεφ, ο οποίος συνοδεύονταν στην audition από την κοπέλα και τους φίλους του.

Ο Βαλάντης έκανε και σχετική ανάρτηση, υποστηρίζοντας τον αδελφό του.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!