Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις, ξεχύθηκαν όλοι οι παντελονάτοι!» – Το ξέσπασμα του Αγγέλου στις δηλώσεις του Βέρτη

Έντονες είναι οι συζητήσεις και η αναπαραγωγή τις τελευταίες ώρες σχετικά με μια συνέντευξη που είπε παραχωρήσει πριν από εννιά χρόνια ο Νίκος Βέρτης στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και στο περιοδικό People.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στους ομοφυλόφιλους, τονίζοντας πως αν ο ίδιος ήταν gay θα μιλούσε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε κάποιος να ντρέπεται.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Pride και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψή του τόσο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη και την ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Όλοι παντελονάτοι ρε παιδί μου ξεχυθήκαν στους δρόμους, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου, ούτε τη μουσική του ακούω, έχω βρεθεί μια φορά σε μαγαζί που τραγουδάει κάνει κέφι ο άνθρωπος και ο κόσμος τον αγαπάει πολύ. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Θεωρώ ότι είναι μια απαράδεκτη ερώτηση από την μεριά του δημοσιογράφου, έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει, και έχω αντιδράσει ακραία.

Θεωρώ ότι ο άνθρωπος μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε αυτή την τραγική ερώτηση και δυστυχώς στις 99 στις 100 φορές που προσπαθείς να απαντήσεις και να γλιτώσεις από μια τέτοια ερώτηση παίρνοντας την απόφαση ότι θα απαντήσεις, λες @@@@. Σαφέστατα ήταν μια πολύ λάθος δήλωση του Νίκου Βέρτη. Πολύ λάθος, και είναι ένας έμπειρος άνθρωπος και δεν καταλαβαίνω πως έπεσε σε τέτοια παγιδάρα. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθειά στα πράγματα, ούτε να αποδείξεις τα παντελόνια σου», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Νίκος Βέρτης είχε δηλώσει στο περιοδικό: «Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν. Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό» είχε δηλώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής στο People.

«Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!