Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξεσπά η Αναστασοπούλου για Αθερίδη: Θα υπερασπίζομαι τα θύματα ακόμα και αν χρειαστεί να…»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προχώρησε σε μερικές δημοσιεύσεις στα Instagram stories της, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε αναφερθεί μέσα από μία ραδιοφωνική εκπομπή, στα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη, για τη φιλία του με τον Γιώργο Κιμούλη. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αιχμηρό τρόπο είχε τονίσει ότι το ταλέντο δεν αποτελεί κριτήριο, της σπουδαιότητας ενός ανθρώπου. Με τη σειρά του ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε σήμερα το πρωί ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε αρνητικά για εκείνον, καθότι είναι φίλοι.

«Δεν ξέρω ότι μίλησε η Πηνελόπη για μένα. Μα ποιες δηλώσεις; Είπα ότι ο Κιμούλης είναι φίλος μου. Παιδιά δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω. Ισχύει ότι δεν έχει υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος. Όταν θα γίνω καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει απ’ ότι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει και δεν το έχω ψάξει καθόλου. Αποκλείεται» τόνισε σήμερα έκπληκτος ο ηθοποιός.




Λίγες ώρες μετά τις δεύτερες δηλώσεις τουΘοδωρή Αθερίδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μερικά stories:

«Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Φαίη Ξυλά βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αντιδεολογικές συμπεριφορές, ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό. Θα είμαι πάντα δίπλα στα θύματα και θα τα υπερασπίζομαι με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο.

Μέσα μου έχω αγάπη για όλους. Δεν επιθυμώ το κακό κανενός. Επιθυμώ όμως τον παραδειγματισμό. Ο στόχος είναι η εξάλειψη οποιασδήποτε κακοποιητικής συμπεριφοράς απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται. Αδυνατώ να καταλάβω το επιχείρημα του ταλέντου οποιουδήποτε έχει εκδηλώσει κακοποίηση ή παραβατική συμπεριφορά.

Το ταλέντο δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο αθωότητας. Είναι ένα δώρο που οφείλει κανείς να το μοιράζεται και να το χρησιμοποιεί για να εμπνέει και να ψυχαγωγεί. Το ταλέντο δε δίνει ασυλία» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, συμπληρώνοντας και τις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών του MeToo.

Δείτε τις αναρτήσεις

anastasopoulou___5_
anastasopoulou___4_
anastasopoulou___3_
anastasopoulou___1_
anastasopoulou___2_
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!