Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Ρόκκο – Εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πριν από μερικές μέρες, ο Στέλιος Ρόκκος αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του. Ο τραγουδιστής είχε συμπτώματα εμφράγματος και έτσι από την Λήμνο μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και μάλιστα, σύμφωνα με τη «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, χρειάστηκε να μείνει για δυο μέρες στην εντατική.

Πλέον, ο Στέλιος Ρόκκος φαίνεται ότι έχει αναρρώσει και όπως αποκάλυψε η εκπομπή, την Πέμπτη το πρωί θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Αν ήταν στην πίστα, από την ένταση και την προσπάθεια μπορεί να ήταν χειρότερα», μετέφερε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος» είχε πει πριν από λίγες μέρες ο γιατρός του.

«Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος» είχε καταλήξει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!