Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με τον λίγων ημερών γιος τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το 2023 έφερε το πιο ξεχωριστό δώρο στο ζευγάρι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μια που είναι η χρονιά που ήρθε στην ζωή το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Μετά από πολλές ώρες προσπάθειες, η Ιωάννα Τούνη γέννησε τον γιο της την περασμένη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μη φεύγει στιγμή από το πλάι της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, μια ημέρα μετά τη γέννηση του γιου της.

Από την άλλη, ο ευτυχής μπαμπάς Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή».

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό, θα πω ότι είστε ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες. Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και την δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη!!!» έγραψε επίσης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου του.

Η Ιωάννα Τούνη πήρε «αθόρυβο» εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το μαιευτήριο χωρίς τον νεογέννητο γιο της. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα μαμά και μωρό επέστρεψαν μαζί στο σπίτι, έτοιμοι να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους μαζί με τον μπαμπά, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη μετά την επιστροφή στο σπίτι της ως μητέρα πια, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το αγοράκι της.

«Το μικρό θαυματάκι μας! Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η ευτυχισμένη μητέρα

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», αποκάλυψε τις επόμενες ημέρες.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν τις πρώτες ημέρες με τον γιο τους στην Θεσσαλονίκη. Η γνωστή Influencer άρχισε να θηλάζει τον γιο της από την πρώτη στιγμή και να συνειδητοποιεί σιγά σιγά αυτή την ολοκαίνουργια πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά της.

«Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: “θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό;” Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!