Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διονυσία Γεωργιάδου: «Θεωρώ πολύ εγωιστικό να φέρω στον κόσμο μόνη μου ένα παιδί» (βίντεο)

Για την καθημερινότητα μετά την απώλεια του συντρόφου της, Πάνου Νάτση μίλησε η Διονυσία Γεωργιάδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του ηθοποιού.

Σε ερώτηση για το εάν θα μεγάλωνε μόνη της ένα παιδί η Διονυσία Γεωργιάδου εξομολογήθηκε: «Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί», ανέφερε.

Για τυχόν σεξιστικές ή κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας της, η Διονυσία Γεωργιάδου απάντησε: «Μόνο φαλλοκρατικά σχόλια, που δεν είναι παρενόχληση. Είναι κακή κρίση και κακή παιδεία του απέναντι» ανέφερε η μουσικός.

Τέλος, η Διονυσία Γεωργιάδου περιέγραψε ένα ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί επί σκηνής: «Έχω φέρει μία παραμάνα από βοηθό στο κεφάλι ενός πελάτη. Όπως ήταν μαζί με όλα τα ποτά, τις σόδες και τα παγάκια τη γύρισα πάνω στο κεφάλι ενός πελάτη. Το άξιζε όμως. Μου έκανε περίεργα σχόλια για το σώμα μου, ξέφευγαν του ορίου που έχω εγώ» δηλώνει η Διονυσία Γεωργιάδου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!