Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το Twitter τρόλαρε τον ποδοσφαιριστή που ντύθηκε Αλαντίν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα από τα ισχυρότερα brand name και όχι μόνο. Έτσι είναι λογικό να τραβάει τα βλέμματα. Η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, κέντρισε τα βλέμματα για άλλη μια φορά. Ωστόσο το Twitter θυμήθηκε όταν ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής ντύθηκε Αλαντίν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φαν έφτασε μέχρι το 2020 για να υπενθυμίσει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ποζάρει ως Αλαντίν με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια των δίδυμων παιδιών του, του Ματέο και της Εύας.

Με την ανάσυρση της φωτογραφίας τη «σκυτάλη» πήραν άλλοι χρήστες του Twitter που δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αμφίεσή του αυτή στη σκιά της μεταγραφής του στην Αλ Νασρ.

«Αποκλείεται να του έδωσαν 200 εκατ. ευρώ για να σερβίρει τσάι», «φοβάμαι ότι πλέον έχασα τον GOAT μου», «από την αποχώρηση με αξιοπρέπει έφτασε στο σημείο να γίνει Αλαντίν για τους Σαουδάραβες», «είναι το τέλος» ήταν ορισμένα από τα σχόλια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σημειώνεται ότι ο CR7 αν και έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με την Αλ Νασρ θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου για να κάνει το ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία λόγω τιμωρίας σε βάρος του από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!