Μπρούκλιν Μπέκαμ: Φτιάχνει ψητό κρέας και το έχει «πνίξει» στο βούτυρο
Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, προσπαθεί να γίνει ένας σεφ του διαδικτύου. Αν και βέβαια δεν πάει και τόσο καλά μια που το τελευταίο βίντεό του, ήταν σχεδόν… καταστροφή.
Ο εκκολαπτόμενος σεφ σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram έδειξε βήμα βήμα τη διαδικασία. Οι followers του όμως έμειναν έκπληκτοι από την τεράστια ποσότητα βουτύρου και λαδιού που χρησιμοποίησε, με κάποιους να λένε επίσης ότι το κρέας ήταν ωμό όταν το τοποθέτησε με υπερηφάνεια στην πιατέλα με σκοπό προφανώς να το σερβίρει.
Ο Μπρούκλιν ξεκίνησε τη διαδικασία αλείφοντας το κρέας με δύο πλάκες βούτυρο, σκόρδο και μυρωδικά πριν το βάλει στο φούρνο.
Ακολούθησαν οι πατάτες που ήταν καλυμμένες με λάδι και λίπος βοδινού κρέατος για να γίνουν όπως είπε «πραγματικά τραγανές».
Το βούτυρο είχε πάλι την τιμητική του όταν μαγείρεψε λαχανικά και καρότα με τον χυμό τους.
Αφού έφαγε μια μπουκιά, ο Μπρούκλιν είπε: «Ακριβώς όπως το κάνουν στην Αγγλία. Το καλύτερο κυριακάτικο ψητό».
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν ασπάστηκαν τον ενθουσιασμό του και του έγραψαν οτι δεν ξέρει να μαγειρεύει και δεν κάνει για σεφ.
«Δεν νομίζω ότι θα έτρωγα τέτοιο κρέας», έγραψε ένας follower ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Θα μπορούσε κάλλιστα να δαγκώσει την αγελάδα ενώ βόσκει».
Κάποιοι άλλοι βρήκαν υπερβολικά τεράστια την ποσότητα βουτύρου που χρησιμοποιήθηκε στο γεύμα.
Ένας follower αστειεύτηκε: «Καρδιακή προσβολή στο πιάτo», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πάρα πολύ λάδι».
Ωστόσο, υπήρχε και μια μερίδα ατόμων που βρήκε εξαιρετικό το πιάτο, με έναν να γράφει: «Απίστευτο! Μοιραστείτε τη συνταγή».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.