Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρίστος Αντωνιάδης: «Αφού έγινε η εξωσωματική, ανακαλύψαμε ότι υπήρχε πρόβλημα στο να αποκτήσουμε παιδιά»

Σε πελάγη ευτυχία πλέει εδώ και λίγο καιρό ο Χρίστος Αντωνιάδης ο οποίος με την σύζυγό του Αφροδίτη Τσώνου απέκτησαν δυο δίδυμα αγοράκια.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα”» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα ανέφερε, «Είναι γλύκες. Είμαι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς».

Στη συνέχεια, ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για τη σχέση με την σύζυγό του αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να γεννηθούν τα παιδιά τους.

«Από την εποχή που παντρευτήκαμε θέλαμε να κάνουμε παιδί. Δεν το είχαμε αποκλείσει απλώς, για κάποιον ανεξήγητο τότε λόγο δεν γινόταν με φυσιολογικό τρόπο. Τελικά, υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού έγινε εξωσωματική. Εγώ η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο σκεπτικός με αυτό. Ενημερώθηκα σωστά, έκανα τα ραντεβού μου και όλα καλά»

«Με τη γυναίκα μου θα κλείσουμε 15 χρόνια γνωριμίας και έχουμε πάνω από 10 χρόνια γάμου. Υπήρξε μια περίοδος σχεδόν χωρισμού, είχαμε χωρίσει για λίγο τα τσανάκια μας αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά» είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!