Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ήταν ένα βασανιστήριο» – Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει για τις ερωτικές σκηνές με την Τζένιφερ Άνιστον

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Τζέικ Τζίλενχαλ. Ο 42χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «The Howard Stern Show» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών που είχε με την Τζένιφερ Άνιστον στο «The Good Girl».

Στη συγκεκριμένη ταινία η πλοκή ακολουθεί δύο εραστές, που ξεκινούν μια σχέση, αφού ο καθένας τους βαριέται τις δουλειές και το εργασιακό του περιβάλλον.

Ο σταρ του Χόλιγουντ λοιπόν, εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την 53χρονη πρωταγωνίστρια των «Friends» και αυτό τον δυσκόλεψε πολύ στα γυρίσματα.

«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Ήταν βασανιστήριο οι ερωτικές σκηνές», σχολίασε ο Τζέικ Τζίλενχαλ και διευκρίνισε ότι ούτως ή άλλως είναι τέτοια η «μηχανική φύση» των συγκεκριμένων σκηνών, που ευτυχώς κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένα τα αληθινά του συναισθήματα για την Τζένιφερ Άνιστον.

«Περιέργως, οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες, επειδή ίσως υπάρχουν 30, 50 άτομα που παρακολουθούν. Η κινηματογράφηση προσωπικών, ερωτικών σκηνών είναι ένας χορός, σαν να το χορογραφείς για την κάμερα», τόνισε.

Τέλος, είπε ότι η Τζένιφερ πρότεινε να χρησιμοποιήσουν ένα μαξιλάρι ανάμεσά τους, για να νιώθουν πιο άνετα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!