Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κιάρα Φεράνι αψηφά το κρύο – Βγήκε στο χιόνι μόνο με το μπικίνι της (βίντεο)

Η Κιάρα Φεράνι, η Ιταλίδα influencer με τους 28,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, συχνά χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους αποκαλυπτικά στιγμιότυπα και δεν διστάζει να μοιράζεται με το κοινό της, κάποια από τα μέρη του σώματός της. Η διάσημη Ιταλίδα έχει αποδείξει πολλές φορές πως γνωρίζει τον τρόπο για να τραβάει την προσοχή και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Φεράνι διατηρεί μια εξαιρετικά ενεργή παρουσία και έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «βομβαρδίζοντας» καθημερινά τους 28,3 εκατομμύρια followers με στιγμιότυπα από τη ζωή της, την οικογένεια της και την καριέρα της.

Αυτή τη φορά, η Κιάρα Φεράνι απόλαυσε το χιόνι… ποζάροντας με ένα μαγιό. Η Ιταλίδα αψήφισε το κρύο, φόρεσε τις μπότες της, το αποκαλυπτικό της μαγιό και ξεχύθηκε στις ιταλικές Άλπεις.

Η διάσημη influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να περπατά στο χιόνι, φορώντας μονάχα το μπικίνι της, ενώ στην προσπάθειά της να περπατήσει οδηγήθηκε και σε ένα απρόσμενο στραβοπάτημα. Το βίντεο συνόδευσε, γράφοντας «ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ» στη λεζάντα, καθώς και η ίδια ξεσπούσε σε γέλια, όσο ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε.

Η 35χρονη επιχειρηματίας και influencer που είναι η πρώτη γυναίκα που πριν από χρόνια μετέτρεψε το όνομά της σε brand χάρη στο Instagram, σε μία ακόμα κοινή δημοσίευση δεν δίστασε να μοιραστεί και ένα παθιασμένο φιλί με τον σύζυγο της, Φέντεζ, ενώ εκείνος «τύλιξε» τα χέρια του γύρω από τους, εκτεθειμένους στη θέα των ακολούθων, γλουτούς της.

Στη λεζάντα που συνόδευσε την τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε με το κοινό, ο Ιταλός τραγουδιστής και σύζυγός της σημείωσε: «Το αγαπημένο μου πανετόνε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!