Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την επίθεση κατά της βαφτισιμιάς του: «Είναι πολύ χάλια η Χριστίνα, τραύμα τεράστιο για εκείνη»

Στις κάμερες μίλησε ο Τριαντάφυλλος για την επίθεση που δέχτηκε η βαφτισιμιά του. Η 22χρονη κοπέλα ήταν θύμα άγριου ξυλοδαρμού του 32χρονου συντρόφου της. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε ποια ακριβώς είναι σήμερα η ψυχολογική κατάσταση του νεαρού κοριτσιού εκφράζοντας οργή για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον σύντροφό της.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως «η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live, δεν μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ. Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για εκείνη. Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο; Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα».

«Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο. Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;» πρόσθεσε, επίσης, ο Τριαντάφυλλος στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!