Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάξιμος Μουμούρης: «Στο σπίτι μας το θηλυκό στοιχείο είναι πολύ έντονο και εμένα μου αρέσει αυτό» (βίντεο)

Ο Μάξιμος Μουμούρης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» αποκάλυψε πως κάνει τα πάντα στο σπίτι, καθώς αυτή είναι η στάση ζωής του.

«Προσπαθώ να μην φοβάμαι, να δείχνω το συναίσθημά μου. Συνήθως οι άντρες είμαστε λίγο πιο εγκρατείς ως προς αυτό. Στο σπίτι μας το θηλυκό στοιχείο είναι πολύ έντονο και εμένα μου αρέσει αυτό. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είμαι πατέρας», δήλωσε και συμπλήρωσε πως στην πορεία κατάλαβε πόσο περιττό ήταν να δουλεύει ασταμάτητα.

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε και για την άκρως επιτυχημένη σειρά του MEGA «Maestro». «Όταν βλέπουμε ότι μία ελληνική σειρά μπήκε στο Netflix καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε. Η σύζυγός μου, Νάντια, είναι φαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», είπε σχετικά.

Για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο ηθοποιός σημείωσε πως γνωρίζονται από τα εφηβικά τους χρόνια, ωστόσο έκαναν σχέση ως ενήλικες.

Κλείνοντας, ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε και για τις εξελίξεις γύρω από τον ρόλο του στη «Γη της ελιάς». «O Κωνσταντίνος είναι ένα κλασικό παράδειγμα ανθρώπων που έχουν βουλιάξει πολύ στη ζωή τους και είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγουν από τον βούρκο. Συνήθως αυτές οι ιστορίες δεν έχουν αίσιο τέλος, αλλά το λέω χωρίς να ξέρω τίποτα. Το ενδιαφέρον είναι αυτή η σύγκρουση που θα προκύψει με την Ισμήνη. Και με τον πεθερό του, και με όλο το περιβάλλον θα πρέπει να συγκρουστεί μετωπικά. Η Ισμήνη και η κόρη της ήταν η αφορμή για να δει τη φωτεινή του πλευρά», αποκάλυψε.

Θεατρικά, ο Μάξιμος Μουμούρης συμμετέχει στην παράσταση «Ημέρα Κυρίου» που παίζεται στο θέατρο Σταθμός.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!