Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ναταλία Γερμανού: «Δύσκολα θα καταφέρει πια ένας άντρας να με κάνει καψούρα μαζί του».»

Η Ναταλία Γερμανού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Down Town και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει υπάρξει άπιστη με σύντροφό της.

«Ναι, το έχω κάνει κι αυτό στη ζωή μου. Κι έχω απιστήσει και με έχουν απατήσει. Ήταν πολλές οι περιπτώσεις που σύντροφοι μου με έχουν απατήσει με άλλες γυναίκες. Γελάω πολλές φορές με φίλες μου που ισχυρίζονται: «Ο δικός μου άντρας δεν έχει μάτια για άλλη». Είναι πολύ δύσκολο για έναν άντρα να είναι μονογαμικός. Οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε πιο συναισθηματικές. Η γυναίκα για να απιστήσει πρέπει να της αρέσει πάρα πολύ ο άλλος, ενώ οι άντρες απατούν για ψύλλου πήδημα. Και είναι πολλοί οι ψύλλοι γύρω μας…»

Ακόμα, η ίδια εξήγησε τι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό και ενώ πάντα άφηνε τα τα Media να δουν λίγο παραπάνω την προσωπική της ζωή, πλέον αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει, λέγοντας: «Είμαι σε μία προχωρημένη ηλικία, πολύ κοντά στο γήρας, και αποφάσισα να σταματήσω να δημοσιοποιώ τα προσωπικά μου. Δεν έχω δικαίωμα να αλλάξω; Όλα τα προηγούμενα χρόνια άφησα την ερωτική μου ζωή ξεσκέπαστη και εκτεθειμένη. Δεν θέλω πλέον να τροφοδοτώ με καυτές λεπτομέρειες τα Μέσα και να κάνουν κουτσομπολιό με τη ζωή μου. Δεν θα κυκλοφορώ με γυαλιά ηλίου και περούκες για να μη με αναγνωρίσουν, απλώς από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεχτική. Είναι μία απόφαση που πήρε σχεδόν πριν από ένα χρόνο και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει εύκολα».

Τέλος, αναφορικά με το αν φαντάζεται τη ζωή της χωρίς έρωτα, με ειλικρίνεια δήλωσε: «Αυτή η σκέψη μου προκαλεί μελαγχολία. Έχω αρχίσει βέβαια να συμβιβάζομαι με την ιδέα να μείνω μόνη. Όσο μεγαλώνω τόσο πιο δύσκολο μου είναι να ερωτευτώ. Πολύ πιο δύσκολα θα καταφέρει πια ένας άντρας να με κάνει καψούρα μαζί του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!