Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Κατέρρευσε» η Δέσποινα Μοιραράκη: «Αν ήταν ο άντρας μου εδώ…» (βίντεο)

«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση χαλιών, μετά τον θάνατο του συζύγου της, και μιλώντας στις κάμερες ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιάννη Κοντούλη και τις γιορτές αυτές που θα είναι εντελώς διαφορετικές για την οικογένειά της. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον Αντώνη Ρέμο.

«Ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη»

«Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε. Είναι κοντά μου πολλοί φίλοι, φίλοι καρδιάς. Συγκινήθηκα με τον Αντώνη Ρέμο, ήταν πολύ δικός μας άνθρωπος με τον άντρα μου. Με συγκίνησε που ήρθε εδώ απόψε να με στηρίξει με την παρουσία του. Με συγκίνησε, γιατί ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τον αγαπούσαμε τόσο πολύ. Ήμασταν πολύ συνδεδεμένοι με τον Αντώνη, το τραγούδι του γάμου μας είναι δικό του, το «Έχω εσένα πλάι μου». Ο Αντώνης Ρέμος προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να με παρηγορήσει. Όσο γίνεται, γιατί τα λόγια είναι λόγια».

Τέλος, είπε πως αν ο Γιάννης Κοντούλης ζούσε, θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. «Σημασία έχει ότι εγώ βιώνω αυτή την τεράστια απώλεια και την τεράστια θλίψη. Έρχονται και γιορτές… Αν ήταν άλλες μέρες, αν ήταν άλλες εποχές, αν ήταν ο άντρας μου, όλα αυτά θα ήταν πολύ διαφορετικά για μένα και την οικογένειά μου».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!