Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Άρης Φαράντος από το «Τhe Voice» κάνει «Πανικό» (βίντεο)

Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο νεαρός τραγουδιστής λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. 

Είναι νέος και πολλά υποσχόμενος στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Άρη Φαράντο που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice». Με μουσικές σπουδές από την ηλικία των 13 ετών καθώς παίζει πιάνο, τουμπερλέκι, κιθάρα και μπουζούκι ο ερμηνευτής πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. «Θα γίνει πανικός» ο τίτλος σε στίχους και μουσική του Ερμή σε ένα σύγχρονο remix του DJ Μηνά Κοντού που ήδη ακούγεται πολύ δυνατά στα clubs. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε από τον γνωστό σκηνοθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη.

O Άρης Φαράντος ξεχώρισε στο «The Voice» του 2017 ερμηνεύοντας το τραγούδι «Συγχώρεσέ με» του Γιώργου Αλκαίου και στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Μετά από συνεργασίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες εμφανίζεται εδώ και δύο Σαββατοκύριακα στο πλευρό της Χριστίνας Κολέτσα και του Χρήστου Ζώτου σε ένα νεανικό σχήμα στο «Stairs» στην ιστορική οδό Λυσίου στην Πλάκα. Παράλληλα βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού που θα φέρει την υπογραφή πολύ γνωστού μουσικοσυνθέτη. 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!