Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπόμπα: Γυμνάζεται με τον νικητή του Survivor, Ηλία Γκότση και μας δείχνει την πρόοδο στο σώμα της (βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει βάλει ως στόχο να χάσει μερικά κιλά, που της έχουν απομείνει από την εγκυμοσύνη των διδύμων και φαίνεται πώς η ίδια τα πηγαίνει πολύ καλά, μιας και σε συνδυασμό με την γυμναστική που κάνει, φαίνεται ότι έχει σχεδόν επανέλθει στο σώμα που είχε πριν μείνει έγκυος.

Η ίδια μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν, μιας και πριν από ενάμιση χρόνο ήρθαν στη ζωή τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους, η Αριάνα και η Φιλίππα, τις οποίες και βάπτισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Χριστίνα Μπόμπα, τον τελευταίο καιρό, έχει θέσει ως στόχο να χάσει μερικά κιλά, με σκοπό να επαναφέρει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν, πριν μείνει έγκυος στα κοριτσάκια της. Η ίδια μάλιστα εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον νικητή του Survivor 2020, Ηλία Γκότση, ο οποίος την βοηθάει πολύ στην προσπάθειά της και την στηρίζει κάθε φορά όλο και περισσότερο.

Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, η Χριστίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο από την προπόνησή τους, ενώ μας δείχνει την κοιλιά της, που το λίπος που είχε εκεί έχει μειωθεί πολύ και όσο προχωρά τις προπονήσεις της και προσέχει και την διατροφή της, θα έχει πολύ σύντομα επιτύχει τον στόχο της. Άλλωστε δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!