Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σελίν Ντιόν πάσχει από ανίατη νευρολογική νόσο

Η Σελίν Ντιόν σε μια ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε την ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών, εξαιτίας μιας ανίατης νευρολογικής νόσου.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια προκάλεσε σοκ στο κοινό της σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από το Stiff Person Syndrome (SPS), μία πάθηση που προσβάλλει 1 στους 1.000.000 ανθρώπους και σταδιακά μετατρέπει τους ασθενείς σε «αγάλματα», αφού προκαλεί μυϊκή ακαμψία.

Όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου που έχει σταλεί, η τραγουδίστρια προχωρά στην ακύρωση συνολικά 9 συναυλιών στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτές στην Αθήνα και τη Λευκωσία το καλοκαίρι του 2023, ενώ ακόμη 17 συναυλίες επαναπρογραμματίζονται για το 2024. Θυμίζουμε πως το αρχικό πλάνο του «Celine Dion: Courage World Tour» προέβλεπε συναυλίες σε όλο τον κόσμο το 2020, οι οποίες αναβλήθηκαν για το 2021, το 2022 και το 2023.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό και μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω» δηλώνει η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων στο μήνυμά της προς το κοινό μέσω Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!