Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αφροδίτη Μάνου κατά Ακρίτα για την Κιβωτό: Να υποθέσουμε τώρα ότι ήσουν συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου;

Η τραγουδίστρια και η δημοσιογράφος θα λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά , καθώς η Έλενα Ακρίτα έστειλε εξώδικο διαμαρτυρίας στην Αφροδίτη Μάνου η οποία σχολίασε καυστικά μια ανάρτησή της για την Κιβωτό του Κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Ακρίτα, σε ανάρτησή της προ ημερών, δήλωσε ότι ήταν εθελόντρια στην Κιβωτό και είχε θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο. «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας να ολοκληρωθεί η έρευνα. Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά» είχε γράψει.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντριά της η Μαρίνα Κατσιμπαλη. Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώναμε για τα παιδιά (θέατρο, μουσική, χορός) τις διέκοψε απότομα ο κόβιντ.

Τρεις ιερείς θαύμασα στη ζωή μου: Τον θρυλικό παπα-Γιώργη Πυρουνάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Τον τελευταίο μάλιστα τον υπερασπίστηκα με την καρδιά μου όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας να ολοκληρωθεί η έρευνα. Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά».

Το δηκτικό σχόλιο της Αφροδίτης Μάνου

Ωστόσο, η Αφροδίτη Μάνου απάντησε:

«Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη η Έλενα Ακρίτα και ολόκληρη η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό για παρόμοιες πράξεις».

Η ανταπάντηση Ακρίτα και το εξώδικο

Στο θέμα επανήλθε με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα στο Facebook, όπου παρέθεσε την απάντηση της Μάνου: «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μάνου».

Όπως φαίνεται, η Έλενα Ακρίτα δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά έστειλε και εξώδικο διαμαρτυρίας στην Αφροδίτη Μάνου.

Έτσι, η Αφροδίτη Μάνου δημοσιοποίησε το εξώδικο και σχολίασε:

«Εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις.

Αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μου από 16 χρονών.

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων, λοιπόν…»

Πηγή: parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!