Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποστόλης Τότσικας: Η εξομολόγηση για την Ρούλα Ρέβη – «Μου έσωσε» τη ζωή. Με τράβηξε τελευταία στιγμή» (βίντεο)

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν ο καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο “Night Out” του MEGA το βράδυ της Τετάρτης (30/11).

Σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά και πώς η διάσημη φωτογράφος ήταν εκείνη που τον “έσωσε” και τον “τράβηξε τελευταία στιγμή”, όπως είπε.

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε μπει σε αυτή η Ρούλα. Γενικά με υποθέσεις δεν λειτουργώ. Δεν ξέρω πώς θα ήταν, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου και σε όλα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε ήταν ένας άνθρωπος που μάθαινε μέσα από τη ζωή, είναι αυτοδίδακτος άνθρωπος. Εγώ ήμουν σε πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι τα πράγματα είναι έτσι, η ζωή είναι η αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα», ανέφερε ο ηθοποιός, αποκαλώντας τη σύζυγό του και μητέρα των δίδυμων παιδιών του, “σωτήρα”

«Ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση και η ενσυναίσθηση, που είναι σπάνια πράγματα. Μου έμαθε να σκέφτομαι πρώτα πριν πράξω. Μου έμαθε πολλά», συμπλήρωσε




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!