Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Παλιουδάκης: «Η επιτυχία του “Σασμού” ήταν αναμενόμενη γιατί και η ίδια η λέξη είναι ιερή»

Ο Ηλίας Παλιουδάκης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στα τραγούδια που ερμηνεύει για τον «Σασμό» αλλά και τον λόγο που άφησε για λίγο την μεγάλη του αγάπη, την λύρα.

Ο Κρητικός ερμηνευτής ήταν βέβαιος ότι η σειρά θα έχει την επιτυχία που του αρμόζει, γιατί και η ίδια η λέξη που χρησιμοποιείται για τον τίτλο είναι ιερή.

«Πιστεύω ότι η επιτυχία αυτή ήταν αναμενόμενη γιατί και η λέξη “Σασμός” από μόνη της είναι ιερή. Πώς είναι δυνατόν να εκφράσεις κάτι που έχεις δώσει πόνο, έχεις δώσει ψυχή, που γράφεις τον στίχο και να μην έχεις νιώσει ο ίδιος τον πόνο αυτόν; Και συγκινήσε και θα κλάψεις. Έχω βιώσει βεντέτες, είναι σκληρό αλλά είναι πραγματικό. Οι παππούδες μου και οι προπαππούδες είχαν φύγει από τα χωριά τους και συνηθίζεται. Όταν γίνεται αυτό, να αλλάζεις τόπο, να αλλάζεις χωριό, να αλλάζουν οι εικόνες για να μην ταραχίζεται όλο αυτό», ανέφερε.

Για τον σκηνοθέτη της σειράς και τις καταγγελίες που είχαν ακουστεί εις βάρος του είπε: «Αυτό που έχω δει, μιλάμε για έναν σπάνιο άνθρωπο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα εκφραστώ εύκολα για κάποιον που δεν γνωρίζω. Τον έχω γνωρίσει, τον έχω ζήσει και τα στοιχεία του χαρακτήρα του, η προσωπικότητά του δεν συνάδουν με όλα αυτά. Είμαι χαρούμενος που τον έχω γνωρίσει, είναι σπάνιο παιδί. Είναι ένας άνθρωπος που το διαχειρίστηκε με αξιοπρέπεια απέναντι σε μία κατάσταση που ήταν γελοία».

Όσον αφορά το μικρό διάλειμμα που είχε από την λύρα, εξομολογήθηκε: «Όταν αποχωρίστηκα την λύρα για προσωπικούς λόγους, ένιωσα ένα κομμάτι του εαυτού μου να αποσπάται. Ήταν μία περιόδος της ζωής μου που είχα πράγματα που με δοκίμασαν, έβαλα μία άνω τελεία και στη συνέχεια ξαναμπήκε στη ζωή μου. Τα πάθη, τα λάθη, τα γούστα και οι παραγγελιές πληρώνονται, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά παραδέχομαι ότι είμαι αμαρτωλός».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!