Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στάθης Σχίζας: Ποζάρει ολόγυμνος στο τζακούζι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (εικόνες)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας τραβούν τα βλέμματα εξαιτίας της ωραίας και σέξυ της εμφάνισής του. Ωστόσο, τώρα περνούν μια πολύ όμορφη περίοδο και αυτό δείχνουν και στα social media.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα αποφάσισε να συγκατοικήσει σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα το οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις φωτογραφίες στα social media και τα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους.

Tόσο ο Στάθης Σχίζας, όσο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φροντίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε τους βήμα ενώ φαίνεται πως ο ένας έχει βρει ακριβώς αυτό που έψαχνε στον άλλο.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30/11 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την απόδραση του στον Παρνασσό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως θα δεις, οι δυο τους ποζάρουν σε δύο άκρως αισθησιακές φωτογραφίες μέσα στο τζακούζι, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να φοράει το μαγιό της, ενώ ο Στάθης Σχίζας ποζάρει γυμνός.

«Τα αγαπημένα μας Σαββατοκύριακα στο αγαπημένο μας μέρος», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!