Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ-1 τα παράτησε όλα και έγινε πιλότος (εικόνες)

Σήμερα η όμορφη ηθοποιός ασχολείται με κάτι τελείως διαφορετικό από τον χώρο της υποκριτικής τέχνης.

Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα είναι ελληνίδαηθοποιός με πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση. Μία από τις μεγαλύτερες ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Σμαράγδα Καρυστινού στην επιτυχημένη σειρά “Κάρμα” που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 2009. Παράλληλα έχει πρωταγνιστήσει και σε αρκετές άλλες σειρές, ανάμεσα τους και η 10η εντολή.

Η Ιζαμπέλα διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social media ωστόσο είναι γνωστό πως είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων τα δύο προέρχονται από τον πρώτο της γάμο και είναι αγόρια, ενώ το τρίτο είναι ένα κοριτσάκι από τον δεύτερο γάμο της.

Το νέο επάγγελμα

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα από το 2019, έκανε το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα καθώς εργάζεται ως επαγγελματίας πιλότος χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπει οριστικά την τέχνη της υποκριτικής. Πώς σκοπεύει να συνεχίσει με τα δύο της τώρα πια επαγγέλματα;

Η ίδια έχει πει στην Athens Voice: «Η ηθοποιία είναι έρωτας που δεν τελειώνει και με ενδιαφέρουν πάντα οι καλές προτάσεις. Όμως τώρα πια έρωτας είναι για μένα και η δουλειά μου σαν πιλότος. Σκοπεύω να τα συνεχίσω και τα δύο, ψάχνω μάλιστα μια φόρμουλα ώστε να τα συνδυάσω και ελπίζω πως θα τα καταφέρω. Ξέρεις, οι επαγγελματίες πιλότοι μπορούν να πετούν μέχρι τα 65 τους χρόνια. Αλλά και τότε, όταν τα φτάσω, δεν σκοπεύω να χάσω τις χαρές της αεροπλοήγησης, θα κάνω πτήσεις με προσομοίωση! Θα σου φανεί περίεργο αλλά και τα δύο μου επαγγέλματα έχουν κάτι κοινό: δεν υπάρχει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο αυτό που λέμε “ίδια μέρα”… δηλαδή άλλο αεροπλάνο, άλλο δρομολόγιο, άλλοι επιβάτες, άλλος προορισμός, όπως και άλλο έργο, άλλο σενάριο, άλλοι ηθοποιοί απέναντί σου, άλλοι θεατές. Κι αυτό είναι κάτι που με κάνει να μη βαριέμαι ποτέ».

Όσο για το πώς πήραν οι δικοί της άνθρωποι την απόφαση να γίνει πιλότος; «Η κολλητή μού έβαλε τις φωνές όταν της ανακοίνωσα πως διαβάζω για να πάρω το δίπλωμα επαγγελματία πιλότου, μετά κάλμαρε. Οι φίλοι μου λένε πως πετώντας κάποια μέρα θα φτάσω και στο φεγγάρι. Η μαμά μου, η οποία σημειωτέον δεν μπαίνει ποτέ της σε αεροπλάνο, τα φοβάται, νομίζω ότι είναι πια περήφανη για μένα που τα κατάφερα…».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @isabella_kogevina

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!