Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μπάρκα: «5 χρόνια πριν άκουγα τηλεόραση κι έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα…»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως είχε σταματήσει σε ένα φανάρι στην Κηφισίας:

«Είναι όλα άσπρο-μαύρο; Ή όντως υπάρχει γκρι;
———
Σκέφτομαι καμία φορά πόσο διαφορετικές απόψεις διαμορφώνω μεγαλώνοντας ακόμα και 5 μήνες πριν μπορεί ένα θέμα να το αντιλαμβανόμουν εντελώς διαφορετικά. Πόσο η «απολυτοσύνη» μου με έχει κρατήσει πολλές φορές πίσω σε στιγμές που δεν θα έπρεπε ή σε ανθρώπους. Πως αλλάζουν οι σκέψεις μας μέρα με την μέρα, δεν είναι φοβερό;; Από τα πιο απλά μέχρι τα βαθιά υπαρξιακά θέματα. 10 χρόνια πριν έλεγα «δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω την δέσμευση & το άγχος» ,ενώ τώρα έχω εντελώς άλλη άποψη.

5 χρόνια πριν άκουγα «τηλεόραση» κι έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι εντελώς διαφορετική και νιώθω ευτυχισμένη που το «τόλμησα» και ξεπέρασα αυτό τον φόβο μου.
Πριν 2 χρόνια όποιος με «έβριζε» ή με κακολογούσε έμπαινε αυτόματα σε μια «μαύρη λίστα» και δεν ήθελα να ακούω ούτε το όνομά του απ την πληγή και τον θυμό που ένιωθα, τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας και τι κρύβεται πίσω από κάθε κριτική.

Γενικά, μήπως οι απόψεις είναι όντως για να αλλάζουν, να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας?? Και τέλος, ποσό θαρραλέο αίσθημα η «συγνώμη» ή η παραδοχή της μετατροπής μιας γνώμης. Όλα αυτά, τα σκέφτομαι ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι της Κηφισίας , αλλά ποιος δεν τα έχει σκεφτεί;;

Καλό μεσημέρι αγάπες μου !» έγραψε η Δανάη Μπάρκα νωρίτερα το μεσημέρι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!