Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κορομηλά: Το επικό, αδημοσίευτο βίντεο με την Μενεγάκη – «Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και… ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου»

Με μία ανάρτηση γεμάτη αβρότητα και θερμά λόγια θέλησε η Ρούλα Κορομηλά να ευχαριστήσει την Ελένη Μενεγάκη για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς για πολλούς από τον χώρο.

 

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια από την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…» έγραψε στο ποστ με backstage στιγμές τους που ανέβασε στα social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!