Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρινέλλα για Χαρούλα Αλεξίου: «Σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια αλλά γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρινέλλα. Η κορυφαία ερμηνεύτρια, με αφορμή τις κοινές της εμφανίσεις στο Christmas Theater με τον Θανάση Πολυκανδριώτη, μίλησε για τις νέες τραγουδίστριες, τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ θυμήθηκε και το δικό της πέρασμα από την τηλεόραση στο σήριαλ «Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες» πριν από 22 χρόνια στην ΕΡΤ.

«Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα, με την καλή έννοια. Σηκωνόμουν 6 το πρωί, έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα στις 7:30 και γύριζα σπίτι πάλι στις 7:30. Ήταν ωραίο αυτό το πράγμα; Δεν είμαι ηθοποιός για να πω ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Κι όμως, καθόμουν εκεί φαντάρος, γιατί αν δεν είσαι φαντάρος στη δουλειά σου, δεν κάνεις τίποτε» ανέφερε για το πέρασμά της από την τηλεοπτική σειρά.

Πώς σχολιάζει την ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου φέτος στη δραματική σειρά του Mega; «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κανένα επεισόδιο αλλά θα τα δω μαζεμένα. Έχω μάθει και είμαι πολύ χαρούμενη για τη Χαρούλα, είναι σπουδαία» σημείωσε η Μαρινέλλα, ενώ συμπλήρωσε: «Θα πω ότι σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια να τραγουδάει αλλά νομίζω ότι γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός».

«Μακάρι και το χαίρομαι πάρα πολύ. Περιμένω πια να βγει μία τραγουδίστρια να πει το «Άνοιξε Πέτρα», δεν την έχει πει καμία» ανέφερε τέλος η Μαρινέλλα για τις νέες τραγουδίστριες που κάνουν επανεκτελέσεις δικών της κομματιών.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!