Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη και της Καίτη Κωνσταντίνου στην Επίδαυρο, 35 χρόνια πριν

Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου διατηρούν φιλία, η οποία κρατά από τα νεανικά τους χρόνια. Έτσι η Μαρία Καβογιάννη θέλησε να θυμίσει τόσο στην Καίτη Κωνσταντινίδου, όσο και στον εαυτό της, εκείνα τα χρόνια.  

Οι δυο ηθοποιοί, από τα πρώτα τους βήματα, εκτιμούσαν πολύ η μια την άλλη και η αλήθεια είναι ότι από τότε ξεκίνησε η φιλία τους, που έμελλε να συνεχιστεί τρεις δεκαετίες αργότερα, μέχρι και σήμερα!

Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου είναι δυο πολύ αγαπημένες φίλες και μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές.

Οι δυο ηθοποιοί, πριν από χρόνια μάλιστα, είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», η μια στον ρόλο της Σωσώς και η άλλη στον ρόλο της Κορίνας και μάλιστα μέσα από την συγκεκριμένη σειρά αγαπήθηκαν ακόμα πιο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η σπάνια φωτογραφία 35 χρόνια πριν

Μάλιστα, εμείς με μια φωτογραφία γυρίσαμε τον χρόνο πίσω: η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου φωτογραφίζονται μαζί τρεις δεκαετίες πριν, την περίοδο που συμμετείχαν στις Τρωάδες, το 1987 (Σκηνοθέτις: Ασπασία Παπαθανασίου, Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου).

Στο σπάνιο αυτό κλικ βλέπουμε (από αριστερά) την Μαρία Καβογιάννη, την Μελίνα Μποτέλλη, την Ζαχαρούλα Οικονόμου και την -μελαχρινή, τότε- Καίτη Κωνσταντίνου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!