Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε γιορτή και δέχτηκε ευχές on air – Η έκπληξη του πατέρα της

Σήμερα γιορτάζουν οι Κατερίνες. Έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου, γιόρτασε το όνομά της από τον τηλεοπτικό αέρα. Μάλιστα, δέχτηκε ευχές και από την Τατιάνα Στεφανίδου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και ο πατέρα της, της επιφύλαξε μια έκπληξη.

Τις δικές της ευχές μέσα από ένα βίντεο έστειλε νωρίτερα η Τατιάνα Στεφανίδου στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

«Κατερίνα μου, σου εύχομαι χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου. Το επίθετο super να συνοδεύει όχι μόνο τον τίτλο της εκπομπής σου αλλά όλες τις πτυχές της ζωής σου. Εύχομαι super ευτυχισμένες ημέρες να έρθουν, έναν super γαμπρό κι έναν super γάμο» ήταν το ευχετήριο μήνυμα της παρουσιάστριας.

«Ευχαριστώ, Τατιάνα μου. Τι ωραία ευχή ήταν αυτή» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Παράλληλα, λίγο πριν ο πατέρα της παρουσιάστριας της έκανε… έκπληξη. «Χρόνια πολλά, κοριτσάκι μου. Όσο κι αν περνάνε τα χρόνια, για εμάς θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μας. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου γεμάτα υγεία, χαρές, επιτυχίες και με όλα τα καλά στον δρόμο σου. Να σε βλέπουμε πάντα ευτυχισμένη και δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Εμείς εδώ, όπως ξέρεις, θα είμαστε πάντα το καταφύγιό σου. Να περάσεις υπέροχα την ημέρα της γιορτής σου. Πολλά φιλιά» ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα που ακούστηκε με τις ευχές του πατέρα της.

«Συγκινήθηκα, είναι υπέροχος» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ συμπλήρωσε: «Ξέρετε, κάθε χρόνο στη γιορτή μου κάνω πιο πολλές ευχές απ’ ό,τι στα γενέθλιά μου. Αρχίζω και αναθεωρώ ποια πράγματα θέλω και ποιες είναι οι αξίες και επειδή έχω μεγαλώσε σε μία πολύ δεμένη οικογένεια λεώ φέτος: Θεέ μου, θέλω του χρόνου στη γιορτή μου να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να ‘χω δημιουργήσει την οικογένειά μου». Παράλληλα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε από την δικιά της εκπομπή τα χρόνια της πολλά στην Κατερίνα Καινούργιου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!