Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Καζάκος:Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω «σ’ αγαπώ»(βίντεο)

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του Κώστα, αλλά και για τη μητέρα του, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη.

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα σ’ αγαπώ μου, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος. Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε στη συνέχεια: «Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Πολλές φορές η ευγένεια και η σεμνότητα παρεξηγούνται και θεωρούνται βλακεία και ηλιθιότητα. Η υποκρισία και η κακία με εξαγριώνουν και δυστυχώς πάντα το βλέπω αργά. Είμαι καλοπροαίρετος. Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου, όταν ξεκινούσα. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε: «Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα… κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξανά παντρευόμουν. Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια… μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!