Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παντελής Παντελίδης: Σαν χθες θα είχε γενέθλια – Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας του

Ο Παντελής Παντελίδης, σαν χθες θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Πράγμα που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την μητέρα του.

Σε λίγους μήνες συμπληρώνονται επτά χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Ο τραγουδιστής, σαν χθες, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου θα είχε τα γενέθλιά του και η μητέρα του, Αθηνά, θέλησε να τιμήσει την μνήμη του με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Αθηνά Παντελίδου, με αφορμή την ιδιαίτερη σημερινή ημέρα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του γιου της, ο οποίος θα έκλεινε τα 39 χρόνια ζωής. «Παντελή μου», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αθηνά Παντελίδου, προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά emoji.

Μάλιστα, δημοσιεύσεις αφιερωμένες στον Παντελίδη Παντελίδη έκαναν και τα αδέλφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανέβασε σε ένα στόρι, με δύο στιγμιότυπα του τραγουδιστή από το παρελθόν, στα οποία εμφανίζεται να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του επί σκηνής.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία πρωταγωνιστούν τα μάτια του τραγουδιστή. «Μόνο εσύ», έγραψε στο post του, προσθέτοντας στην λεζάντα μια μαύρη καρδιά emoji και την ημερομηνία γέννησης του καλλιτέχνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!