Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επικός Απόστολος Γκλέτσος για τις σχέσεις του: «Δεν φτάνει που έχουν εμένα γκόμενο θα κάνω και δώρα;» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Εμείς» και τον Γιώργο Οικονομάκη μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση όπως όλοι μας, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Η ζωή πάντα έχει τέτοιες καμπύλες. Για μένα η πιο δύσκολη αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο, όταν έγινα πατέρας. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως φοβήθηκα τον θάνατο» είπε.

«Όλοι έχουμε ανάγκη από δόξα και τιμή. Αυτό είναι το όνειρό μου, η αγάπη μου και το νοιάξιμο για τον τόπο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι άγιος, δεν είμαι άγιος» είπε για την ενασχόλησή του με τα κοινά.

«Δεν έχω περάσει άσχημα σε δουλειά, σηκώνομαι και φεύγω. Έχω φύγει από δουλειά στο θέατρο γιατί ήταν βαρετός ο σκηνοθέτης» είπε.

«Δεν θα έκανα ποτέ αυτοβιογραφία. Αυτά που κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία μου» είπε ακόμα.

Για την επανασύνδεσή του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στα «Νούμερα» είπε:

«Αυτό το πράγμα δεν το περίμενα, αλλά με το που μπαίνει το τραγούδι και ξεκινάμε να κάνουμε χορευτικό – από ό,τι μου εκμυστηρεύτηκε και εκείνη- νόμιζα ότι θα κλάψω. Κρατιόμουνα με κόπο!».

«Ήταν μία δήλωση ακραία πατρική, σοβαρή, πολιτική και έπρεπε να ειπωθεί μόνο από εμένα» είπε για την περιβόητη φράση «το ψήνω το ψάρι και από τις δύο πλευρές». Θέλεις προσφορές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές για το αυτοκίνητο… Επίλεξε μεταξύ 20 κορυφαίων ασφαλιστικών με τιμές από μόλις 65€/χρόνο».

«Χρωστάω της Ρούλας Κορομηλά πάρα πολλά, θα πάω και θα της κάνω ό,τι θέλει τσάμπα».

«Ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν το μισό δημαρχιλίκι. Τον πήρα τηλέφωνο και έκλαιγα για κανένα λεπτό. Και έκλαιγε και αυτός. Του έλεγα ευχαριστώ» είπε για την πρώτη του εκλογή ως δήμαρχος.

Σε ερώτηση αν μαγειρεύει ή αν κάνει δώρα στις σχέσεις του απάντησε: «Δεν φτάνει που έχουν εμένα γκόμενο θα κάνω και δώρα;».

«Είμαι ένας κλασικός Έλληνας μαμάκιας» είπε για το τέλος.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!