Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο Γιάννης Κότσιρας: Έχω πει την «άμμο της θάλασσας» κι ασχολούνται με τις τρίχες μου (βίντεο)

O Γιάννης Κότσιρας μίλησε για την πολυετή καριέρα του και εξέφρασε ένα μεγάλο του παράπονο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έφερε η επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα στη ζωή του καθώς και τη στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει.

Ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν την περίμενα την μεγάλη επιτυχία και νομίζω ότι κανείς δεν την περιμένει. Δεν υπάρχει άλλωστε συνταγή. Πάντα βέβαια το ελπίζεις. Δεν είναι ότι άλλαξε εμένα μόνο, άλλαξε τον κόσμο γύρω μου και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς και συ σε αυτό το νέο δεδομένο. Είχα πάθει μια αγοραφοβία και ξαφνικά, εκεί που πηγαίναμε την βόλτα μας χαλαροί, άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος και να έρχεται πάνω μου και να ενοχλεί. Αυτά άλλαξαν. Μόνο οι φίλοι μου, που είχα από πάντα, δεν άλλαξαν και παραμένουν μέχρι σήμερα. Είναι περίεργο όλο αυτό και ένιωσα πολύ ξένος. Δηλαδή απομακρύνθηκα από όλους».

«Το 1998, 1999 ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω. Με είχε ενοχλήσει τόσο πόλύ όλο αυτό που προς στιγμήν είχα πει «θα τα παρατήσω, δεν μπορώ άλλο». Ήταν βαρύ το φορτίο γιατί έχανα τους φίλους μου, έχανα το περιβάλλον μου, έχανα τα πάντα. Δεν μπορούσα να πάω για καφέ, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» συνέχισε ο ίδιος.




Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην εικόνα που έχει ο κόσμος για αυτόν.

«Έχουν όλοι την εντύπωση ότι γεννήθηκα με μακρύ μαλλί καρέ και το συνέχισα και το κράτησα. Τι είναι αυτό το πράγμα πια;», είπε ο Γιάννης Κότσιρας σε ένα ξέσπασμά του. «Είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Είχα μακρύ μαλλί, όταν πήγα φαντάρος το κούρεψα κι έτυχε να κάνω τον πρώτο μου δίσκο με μακρύ, τον δεύτερο με μεσαίο και βρίσκομαι στη φάση με τα κοντά τώρα. Πρέπει να τα μακραίνω δηλαδή για να με γνωρίζετε; Μόνο άμα θέλει ο γιος μου, ο Νικόλας θα τα μακρύνω. Έχω πει την «Άμμο της θάλασσας» κι ασχολούνται με τις τρίχες μου, έχω πει Θεοδωράκη και σχολιάζουν τα μαλλιά μου. Τι να πω», συμπλήρωσε ο ίδιος.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!