Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Πρώτη αντίδραση του Στιβ Μιλάτος για την δίωξη για βιασμό

Με δύο προτάσεις σχολίασε την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό, μετά την καταγγελία Αγγλίδας, την οποία γνώρισε τον Μάιο στη Λίνδο, o Στηβ Μιλάτος.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother θα καθίσει τελικά στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αφού το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου δεν έκανε δεκτή την απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η 21χρονη δεν ήταν μεθυσμένη αλλά δεν ήταν συνηθισμένη στην κατανάλωση αλκοόλ και ότι η ποσότητα που κατανάλωσε ήταν αρκετή για να μειώσει τις αναστολές της και τη συνείδησή της, γεγονός που ο κατηγορούμενος γνώριζε και εκμεταλλεύτηκε.

Επίσης έκρινε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διακατεχόταν από υπέρμετρο φόβο για τις αντιδράσεις του 30χρονου, επειδή βρισκόταν σε μία ξένη χώρα αλλά και λόγω της υπέρτερης σωματικής του διάπλασης.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Στηβ Μιλάτο σε βραδινή του έξοδο και τον ρώτησαν για την υπόθεση. Εκείνος απάντησε λακωνικά: «Η δικαιοσύνη θα το δείξει. Έχω εμπιστοσύνη στον δικηγόρο μου και ό,τι είναι να φανεί θα φανεί».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!