Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εύη Αδάμ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μεγάλη της κόρη, Νεφέλη

Υπήρξε το απόλυτο μοντέλο των ’90s, και μία από τις διασημότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Εύη Αδάμ, της οποίας ο γάμος με τον Λάμπη Λιβιεράτο είχε συγκεντρώσει, όπως ήταν αναμενόμενο, την προσοχή του κοινού.

Μπορεί το ζευγάρι εδώ και χρόνια να μην είναι πια μαζί, αλλά από τον γάμο τους απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες, τη Νεφέλη και τη Δανάη.

Τα δύο νεαρά κορίτσια, έχουν μία πολύ δεμένη και τρυφερή σχέση, ενώ αρκετές φορές τις βλέπουμε μαζί σε εξόδους και ταξίδια. Η Νεφέλη, η μεγαλύτερη, είναι πιο εσωστρεφής, ενώ το προφίλ της στο Instagram είναι ιδιωτικό, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την καθημερινότητά της. Σε αντίθεση με την αδερφή της, η Δανάη ανεβάζει αρκετά συχνά βίντεο όπου τραγουδάει, μιας και είναι ολοφάνερο ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της.

Τα δύο κορίτσια με τη σειρά τους, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο τους γονείς, ενώ αρκετές φορές τις βλέπουμε μαζί με τη μητέρα τους σε βραδινές εξόδους. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύη Αδάμ, μαζί με τη Νεφέλη Λιβιεράτου, σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού.

Απλές αλλά πανέμορφες, πόζαραν χαμογελώντας στον φακό, κι εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η πιο όμορφη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!