Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ερωτευμένη και πάλι η Ζιζέλ; – Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές

Δεν σταματά να απασχολεί να φώτα της δημοσιότητας η Ζιζέλ, καθώς μετά από το πολυσυζητημένο διαζύγιο με τον αθλητή Τομ Μπέιντι φαίνεται να βρήκε τον έρωτα πλάι στον άνθρωπο που τις κάνει μαθήματα πολεμικών τεχνών.

Ειδικότερα το διάσημο σούπερ μόντελ Ζιζέλ, μετά την αίτηση διαζυγίου στον Τομ Μπρέιντι και την έπαυλη των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε απέναντι από το σπίτι του, ένας δάσκαλος ζίου – ζίτσου έρχεται να της κλέψει τη καρδιά.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pagesix.com, το supermodel έχει έρθει πολύ κοντά με τον άνδρα που της διδάσκει Ζίου Ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

Δείπνο στη Κόστα Ρίκα με τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες τους, που δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας στην Κόστα Ρίκα μαζί με τα παιδιά του μοντέλου. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι οι δυο τους έχουν ερωτικής φύσης σχέση, αλλά μερικά από τα ξένα δημοσιεύματα διασπείρουν ήδη τις φήμες πως η Ζιζέλ βρήκε νέο σύντροφο.

Ο Βαλέντε είναι προπονητής Ζίου-Ζίτσου και συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του της δικής τους σχολής.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το φημολογούμενο ειδύλλιο για τους δύο τους, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust» το 2021.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!