Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αθηνά Πολίτη μιλάει στο ontime24.gr για την συνεργασία της με τους Πανταζή – Δάντη και το νέο της τραγούδι «Μια σου και μία μου»

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου 

Η Αθηνά Πολίτη είναι μία από τις «ήρεμες δυνάμεις» στην ελληνική δισκογραφία. Με συνεχή και συστηματική δουλειά, έχει καταφέρει να κάνει τραγούδια που αγαπάει το κοινό, όπως την πρόσφατη επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μία σου και μία μου» της Άντζυς Σαμίου,  αλλά και επί σκηνής συνεργασίες με καταξιωμένους συναδέλφους της. Φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και του Χρήστου Δάντη στην Αυτοκίνηση. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει στο ontime24.gr για συνεργασία της, με τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες, το νέο της τραγούδι και άλλα.

Ξεκινήσατε σε πριν λίγες μέρες με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Χρήστο Δάντη και άλλα νέα παιδιά και θέλω να μου πεις λίγα λόγια για αυτό και πως αισθάνεσαι.

Είμαι ευτυχισμένη  που βρίσκομαι σε αυτό το σχήμα, είναι με καταπληκτικούς καλλιτέχνες. Έχουμε κάνει ένα υπέροχο πρόγραμμα και πιστεύω ότι ο κόσμος που ήρθε και θά ρθει θα περάσει καλά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε διασκευή την μεγάλη επιτυχία των 90ς της Άντζυ Σαμίου,  «Μία σου και μία μου»  και είχε επικοινωνία με την αγαπημένη τραγουδίστρια.  Τι σου είπε η Άντζυ Σαμίου και και πως αισθάνεσαι γι αυτό;

Είμαι φαν της της κυρίας Σαμίου. Κάποια στιγμή την πρώτη φορά που πήγα στα μπουζούκια ήταν στο μαγαζί που τραγουδούσε η κ. Σαμίου. Όταν λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια διασκευή με την εταιρεία μου,  είπα στους συνεργάτες μου να κάνουμε της κυρίας Σαμίο, το συγκεκριμένο κομμάτι, γιατί μου άρεσε πολύ και το κάναμε.  και το κάναμε. Τελικά επικοινώνησα με την κυρία Σαμίο, την ενημέρωσα  και χάρηκε πάρα πολύ,  και εκείνη μου έδωσε τις ευχές της, ευχόμενη μου καλή επιτυχία, και είπαμε ότι θα βρεθούμε κάποια στιγμή από κοντά να τα πούμε.

 

Κάποιο μυστικό; Σου είπε για για το τραγούδι. Κάποια συμβουλή;

Όχι, απλά μου είπε, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχεις μια ωραία καριέρα. Εκείνη αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με αυτό. Οπότε. Και μου είπε καλή επιτυχία, θα έρθει να μας δει. Κάποια στιγμή πιστεύω αν την πίσω, αλλά σίγουρα θα τα πούμε κατηδείαν.

Κάτι άλλο που ετοιμάζεις; 

Έχω μπει στο στούντιο, ακούμε διάφορα τραγούδια με τον παραγωγό μου, δεν έχουμε αποφασίσει βέβαια ακόμα, τι θα κάνουμε.

Κάποιο άλλο όνειρο που έχεις όσον αφορά το τραγούδι; Κάποιες συνεργασίες που θα ήθελες να κάνεις; Ελπίζω στο μέλλον και θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστό, ας πούμε με τον Αντώνη Ρέμο, που είναι πολύ αγαπημένος μου. Με την Άννα Βίσση, θα ήθελα πάρα πολύ.

 

Το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε το κίνημα metoo και καθημερινά ακούμε διάφορες στενάχωρες ειδήσεις με βιασμούς ανηλίκων, γυναικοκτονίες και λοιπά.  Εσύ που βρίσκεσαι κάποια χρόνια στον χώρο χρόνια  έχεις βιώσει κάτι ή αν έχεις δει  κάποιες περίεργες συμπεριφορές;

 

Ευτυχώς δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο, αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που γίνεται στην κοινωνία μας. Με στεναχωρεί όλη αυτή η κατάσταση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί όλο αυτό; Να φταίει η καραντίνα, ο εγκελισμός;  Πάντως είναι πολύ άσχημα αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ευχάριστα για κανέναν.

Οπότε δεν έχεις δει κάτι, ή δεν έχεις βιώσει;

Όχι, δεν έχει τύχει!

Αν είχε τύχει; Θα το έλεγες;

Φυσικά, εννοείται! Βέβαια δεν νομίζω ότι δεν θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο ποτέ, γιατί είναι πολύ δυναμική. Και σίγουρα θα τον έβαζα στην θέση του αν το τολμούσε.

 

Με τον δημοσιογράφο του ontime24.gr Τσακίρη Κωνσταντίνου

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!