Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόβμα στην Αγγελική Νικολούλη: «Μου λες για βόμβα; Καλά κρασιά! Σε σένα θα σκάσει»

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», καθηλώνει με τις αποκαλύψεις. Ωστόσο πιέζει και τους ύποπτους, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από την Αγγελική Νικολούλη και την ομάδα της. Έτσι, στην χθεσινό βραδινή εκπομπή της δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα. Η παρουσιάστρια απάντησε: «Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μία βόμβα».

«Παλαιότερα όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι έχουν βάλει βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι κι εγώ έμεινα μόνη με μία κάμερα και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη» ανέφερε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε όλο νόημα: «Είχα χρόνια να ακούσω τέτοιο πράγμα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ, αγαπητέ μου, που δε μπαίνει ούτε κουνούπι. Κι εσύ μου λες για βόμβα; Καλά κρασιά. Σε σένα θα σκάσει απ’ ό,τι βλέπω».

Αμέσως μετά η Αγγελική Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί, έκλεισε το θέμα σχολιάζοντας: «Με τέτοιους τρόπους θα μας σταματήσουν από μία έρευνα; Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μία βόμβα».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!