Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα στη Μπέττυ Μαγγίρα on air

Ο χθεσινοβραδινός χαμός στο Twitter έγινε ο σημερινός ασκός του Αιόλου για τις πρωινές εκπομπές. Προφανώς δεν είναι άλλος από την κόντρα της Κων. Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη. Μέσα σε όλα αυτά απαντήσεις, στεναχώριες και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε εδώ, υπήρξε και μήνυμα στον αέρα της εκπομπής την Μπέττυς Μαγγίρα από την παρουσιάστρια Κων. Σπυροπούλου.

«Ο νόμος κούκλα μου, ο νόμος της φύσης. Τον αδύναμο τον τρώνε τα τσακάλια, τέλος! Άμα δείξεις μια μικρή αδυναμία, θα πέσουν να σε φάνε. Αυτό είναι στανταράκι. Όταν βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, που είναι μία μεταμέλεια, σου λέει “μετανιώνεις;” και πέφτω πάνω σου.

Έχει ακούσει τα εξ αμάξης γιατί είχαν ακουστεί πράγματα, ακούγαμε ότι έχαναν άνθρωποι τη δουλειά τους, γι’ αυτό συμβαίνει αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Ακουγόντουσαν πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες, σχολιάστηκαν από όλες τις εκπομπές. Και αυτή σου λέει ότι κι εγώ θα απαντήσω σε κάποιους που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να το σχολιάζουν αυτό».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, έστειλε κι ένα μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα, με την ίδια να λέει στον αέρα της εκπομπής: «Εγώ θα το κλείσω όλο αυτό γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μου έστειλε ένα emoji. Εδώ θα μείνει, δεν θα βγει παραέξω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!