Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άκης Πετρετζίκης: Απάντησε στο τρολάρισμα για τα μελομακάρονα με βρώμη

Δεν υπάρχει τρολάρισμα που να αφήνει αναπάντητο ο Άκης Πετρετζίκης , ο οποίος είναι γνωστός, πέρα από τις μαγειρικές του ικανότητες, και για το χιούμορ του.

Ο γνωστός σεφ δεν διστάζει να πειραματιστεί φτιάχνοντας συνταγές από το μηδέν και παντρεύοντας υλικά μεταξύ τους. Με τα Χριστούγεννα να μετρούν αντίστροφα, ο Άκης Πετρετζίκης, λάνσαρε μια νέα υγιεινή συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει στα social media ένα meme για τα γνωστά σε όλους μας αγαπημένα μελομακάρονα, το οποίο πείραζε τον Άκη Πετρετζίκη επειδή συνηθίζει να δίνει συνταγές με αρκετές παραλλαγές από τις «παραδοσιακές».

«Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο;», ήταν η ατάκα που κυκλοφόρησε στα social media, με τον ίδιο τον σεφ να σχολιάζει «stay tuned» (δηλ. μείνετε συντονισμένοι).

Το τόλμησε ο Άκης
Ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στο τρόλαρισμα και έδωσε πράγματι συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, παραποιώντας την παραδοσιακή συνταγή.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!» έγραψε με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

«Είσαι το τέλειο τρολ», «Τρόλαρε μας μπορείς», «Πως τους πετσοκοψες έτσι μωρεΑκηηηηη», «Δώσε στο λαό healthy snacks να τα εξαφανίζουμε χωρίς τύψεις», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο σεφ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!