Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Θοδωρής Μεταξάς μιλάει στο οntime24.gr για την συνεργασία του με τους Πανταζή – Δάντη και την συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο»

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου

 

Ο Θοδωρής Μεταξάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους τραγουδιστές της γενιάς του με ήδη αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο τραγουδιστής την φετινή σεζόν μάλιστα εμφανίζεται πλάι στον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη στην «Αυτοκίνηση». Με αφορμή αυτή την συνήπαρξη  μιλάει για την συνεργασία του με τους δύο καλλιτέχνες, το νέο του τραγούδι, την συμμετοχή του στο Μαύρο Ρόδο του MEGA, τα νέα του σχέδια και το Metoo.

Ξεκινήσατε την προηγούμενη Παρασκευή με τον Λευτέρη Πανταζή, το Χρηστό Δάντη τον Κωνσταντίνο Παντελιδη και άλλους νεαρούς καλλιτέχνες όπως εσύ. Πως αισθάνεσαι για αυτή την συνεργασία;

Είναι πάρα πολύ ωραία στιγμή γιατί και ο Λευτέρης και ο Χρήστος είναι υπέροχοι καλλιτέχνες. Δεν είναι μόνο η καλλιτεχνική υπόσταση, είναι τρομερή και σαν άνθρωποι και όλα τα παιδιά έχουμε κάνει μια τρομερή παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί περνάμε πάρα πολύ καλά εμείς και πιστεύω ότι και ο κόσμος που θα έρθει, θα περάσει καλά.

Τι έχετε ετοιμάσει;

Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Πιστεύω δηλαδή  ότι έχει τα πάντα μέσα και θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε και θα προβληματιστούμε. Έχουμε όλη την γκάμα, δόξα τω Θεώ και ξένα και ελληνικά και είμαστε δυνατοί.

Έχεις και δυο ντουέτα ένα με την Αθήνα Πολίτη και την Μαριάννα Κάρρα.

Έχω ένα ντουέτο με τη Μαριάννα Καρρά και ένα με την Αθήνα, την Πολίτη, είναι ωραίο να δημιουργούμε εικόνες, είναι ωραίο να αρέσει στον κόσμο. Τα ντουέτα εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.

Γιατί μπορείς να συνεργαστείς πιο στενά με έναν άλλον καλλιτέχνη και από τις πρόβες που δένεστε περισσότερο και είναι πιστεύω και πιο ωραίο το αποτέλεσμα των 2 φωνές. Πρώτη δεύτερη οι 2 πρώτες ακούγονται ας πούμε σαν σύνολο μαζί με την ορχήστρα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο.

Ετοιμάζει κάποιο νέο τραγούδι;

Έχω νέο τραγούδι του ετοιμάζουμε τώρα δεν έχει βγει ακόμα. Θα παρουσιαστεί πρώτα μέσα από το Μαύρο Ρόδο. Στο επεισόδιο 23 αν θυμάμαι καλά και θα κυκλοφορήσει την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Ο τίτλος του είναι «5 Λεπτά». Έχει γράψει τη μουσική, έχω μαζί με τον Λευτέρη, τον Πανταζή και το Θοδωρή το Μακρίδη και οι στίχοι του Θοδωρή του Μακρινού.

Θα είναι βιωματικό το συγκεκριμένο τραγούδι;

Έχει σίγουρα κομμάτια βιωματικά αρκετά μέσα. Μιλάει για έναν άνθρωπο ο οποίος δηλώνει στον έρωτα του ότι πες το μου και σε 5 λεπτά θα είμαι εκεί.

Συμμετέχεις και στο Μαύρο Ρόδο στο Mega. Πως αισθάνεσαι γι αυτό αλλά και πως είναι η εμπειρία σου.

Είναι πολύ ωραία εμπειρία, περνάμε πάρα πολύ καλά και εκεί είναι πολύ ωραία η ομάδα. Θα καταλάβεις ότι δίνω πολύ σημασία στην ομάδα, γιατί πιστεύω ότι το αποτέλεσμα βγαίνει στον κόσμο. Έχω βρει ένα πάρα πολύ φιλικό κλίμα και όσες φορές έχουμε κάνει εγγραφή μέχρι σήμερα έχουμε περάσει καταπληκτικά. Είναι πάρα πολύ ωραία εμπειρία.

Θα ήθελες να ασχοληθείς και με τον χώρο της υποκριτικής; Είναι κάτι που θα σε ενδιέφερε;

Κοιτά ποτέ μη λες ποτέ δεν ξέρω αύριο τι θα ξημερώσει. Αλλά όχι μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου και πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να είναι στον χώρο του, ο τραγουδιστή, να τραγουδάει και ηθοποιός, να παίζει απλά επειδή είναι συγγενικά επαγγέλματα. Είναι ωραίο να μην μπλέκονται.

 

 

Σε ένα μιούζικαλ ίσως δεν θα σε έβλεπες;

Ένα μιούζικαλ, ας πούμε θα το έκανα πολύ άνετα μου αρέσουν πάρα πολύ κιόλας θυμαμαι τα τελευταια ειχα δει τη βανδή στο μαμά μια μαμά μου άρεσε πάρα πολύ, ας πούμε μετά ήταν το φάντασμα της όπερας, αλλά η καραντίνα μας τα χάλασε. Έτσι δεν πήγαμε να το διύμε.τώρα ξαναέρχεται όμως.

Πως ήρθε η πρόταση για το Μαύρο Ρόδο. Γιατί είπες το μεγάλο ναι;

Υπήρχε ένας ρόλος τραγουδιστή, οπότε μέσω του σκηνοθέτη της panik, μου έγινε η πρόταση. Εννοείται ότι είπα ναι, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα, εντάξει, ένιωθα και άνετα γιατί ο ρόλος είναι ότι κάνω τον τραγουδιστή, τον εαυτό μου, εάν θα ήταν κάποιος άλλος ρόλος, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Έχω μια τελειομανία μέσα μου που θα με οδηγούσε στο να πάω να κάνω μαθήματα υποκριτικής.

Πως σε δέχτηκαν οι ηθοποιοί της σειράς; Με δεδομένο ότι εσύ είσαι τραγουδιστής και όχι ηθοποιός.

Πολύ ωραία, πολύ ωραία, με καλοδέχτηκαν δεν μπορώ να πω. Οι άνθρωποι ήτανε εξαιρετικά ευγενικοί και οι ηθοποιοί, όπως η Κατερίνα Μαούτσου, οι οποία κάνει την τραγουδίστρια. Έχουμε τρομερή χημεία και έχουμε γίνει και φίλοι. Είναι πολύ ωραία.

Θα το ξανάέκανες;

Προς το παρόν δεν θα το ξαναέκανα. Ίσως μετά από αρκετά χρόνια , γι’αυτό και το μόνο που ήθελα όταν είπαμε να κάνουμε τοΜμαύρο Ρόδο ήταν να παίξω με το όνομά μου. Δεν μπορώ να ξαναπάω σε δυο χρόνια και να ξαναπαίξω πάλι τον Θοδωρή Μεταξά. Σε δέκα δεκαπέντε χρόνια το βλέπουμε ποτέ δεν ξέρεις. μπορεί αλήθεια το λεω οτι αν αύριο έρθει και μου πει ένας θέλω να παίξεις ένα ρόλο. Και τον διαβάσω και γιατί μου αρέςουν πάρα πολύ ταινίες στα σήριαλ, εχω τρελα με όλα αυτά. Αν τον έβρισκα τόσο ιδιαίτερο, πραγματικά θα ενδιαφερόμουν και θα το πήγαινα μέχρι τέρμα. Δηλαδή θα το κοίταγα να το κάνω πραγματικά καλά.

Τι αλλά πράγματα ετοιμάζεις;

Δεν σταματάμε ποτέ. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις για έξτρα εμφανίσεις σε άλλες περιοχές. και άλλα τραγούδια κάνουμε, έχουμε και backup την καραντίνα που επειδή δεν είχαμε εμφανίσεις, δουλεύουμε πάρα πολύ. Απλά μας αρέσει να κάνουμε καινούργια πράγματα, δηλαδή ειδικά με το Λευτέρη Πανταζή έχουμε χημεία, κάνουμε και παρέα πολύ και είναι και εκείνος αηκινητος σαν και εμένα.

Το συζητάμε. Απλά πρέπει να βρούμε ένα τραγούδι που να αξίζει, γιατί όταν είναι να τραγουδήσεις με έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη, πρέπει το τραγούδι να αντίστοιχο του καλλιτέχνη και να το πούμε να το ευχαριστηθούμε και να του αρέσει στον κόσμο.

Για το metoo, τις κακό ποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας, αλλά και στην κοινωνία. Πες μας την άποψη σου. Έχεις δει ή έχεις βίωσει κάτι στον δικό σου χώρο;

Η άποψή μου δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από το ότι όλο αυτό το πράγμα αηδιαστικό. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αυτό που με ρωτάς, δηλαδή μου φαίνεται ότι ο κόσμος τρελάθηκε. Στο χώρο μου,  ειλικρινά δεν έχω δει ποτέ κάτι. Θα το ήξεραν όλοι αν το είχα δει. Είμαι πολύ αντιδραστικός άνθρωπος και δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι.

 

 

Με τον δημοσιογράφο του ontime24.gr Τσακίρη Κωνσταντίνο

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!