Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώτα Γρίβα: «Με έχουν φυγαδεύσει από πανηγύρι»

Για όσα ευτράπελα και όχι μόνο μίλησε η Γιώτα Γρίβα, στο «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Σε αυτή την σπάνια εμφάνιση της, η τραγουδίστρια, μίλησε στο Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για την ιστορία των πανηγυριών, αλλά και πολλές ιστορίες προσωπικών βιωμάτων.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις ακρότητες που έχουν συμβεί στα πανηγύρια και για το εάν έχει χρειαστεί να την φυγαδεύσουν από τη σκηνή λόγω κάποιου καβγά.

«Έχει τύχει να με φυγαδεύσουν από πανηγύρι αλλά δεν χαίρομαι γι’ αυτό» δήλωσε η Γιώτα Γρίβα, προσθέτωντας: «Μετά από κάποια ώρα δε μιλάει η λογική. Μιλάει το ποτό και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις δυστυχώς που να λύνονται με έναν πιο άσχημο τρόπο. Δε θέλω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λύνονται οι παρεξηγήσεις».

Όσον αφορά την ανάμειξη πιο μοντέρνων ήχων και μουσικών ειδών στα πανηγύρια, η Γιώτα Γρίβα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της λέγοντας: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν. Δεν είναι του γούστου μου και δεν θα ήθελα σε ένα πανηγύρι να ερμηνεύσω ένα τέτοιο τραγούδι».

«Σέβομαι τους καλλιτέχνες, τις επιλογές τους αλλά σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι δεν θα ‘θελα να φτάσει μέχρι εκεί το ρεπερτόριο. Να κρατήσουμε την παράδοση, αυτός είναι ο σκοπός μας. Μέσα σε αυτή τη μοντερνιά να κρατήσουμε ό,τι έχει μείνει από την παράδοση» ήταν η τοποθέτηση της τραγουδίστριας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!