Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Αυτοκίνηση»: Οι τραγουδιστές μιλούν στο ontime24.gr λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα τους

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου

 

Πρεμιέρα απόψε το βράδυ κάνουν ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης, στην «Αυτοκίνηση», οι οποίοι υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές.

Τη δική του νότα στο σχήμα της «Αυτοκίνησης», θα δώσει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και το δικό της μουσικό στίγμα θα δώσει στο πρόγραμμα η ταλαντούχα Αθηνά Πολίτη.

Στο σχήμα ακόμα συμμετέχουν ο Θοδωρής Μεταξάς, η Μαριάννα Κάρα και η Μαρίνα Νικολοπούλου.

Οι τραγουδιστές του σχήματος λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα τους, μιλούν στο ontime24.gr και τον δημοσιογράφο Τσακίρη Κωνσταντίνο για την συνεργασία τους, ενώ παράλληλα δίνουν μια γεύση από το πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάσουν.

Ο Λευτέρης Πανταζής αρχικά δήλωσε: Είμαι  χαρούμενος γιατί ξαναβρίσκομαι με τον Χρήστο μετά από 30 χρόνια. Ξεκίνησε κοντά μου στο Διογένης Παλλάς και εκεί γεννήθηκε και το πρώτο τραγούδι του «Δακτυλικά αποτυπώματα». Έτσι τον βρίσκω σήμερα μετά από 30 χρόνια, με μια πορεία και μια εκπληκτική διαδρομή, έχοντας τα δικά του επιτυχημένα τραγούδια, αλλά και τραγούδια που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες και μπράβο του και μια χαρά. Αγκαλιαστήκαμε και οι δύο και είπαμε να  συνυπάρχουμε ξανά και να κάνουμε πάλι τεράστια επιτυχία, όπως κάναμε τότε στο Διογένης Πάλλας. Όσο για το πρόγραμμα, θα έχουμε μεγάλο ρεπερτόριο, θα ακούσουμε επιτυχίες του Τσιτσάνη, του Πλέσσα, του Καρβέλα, του Φοίβου και άλλων, και συγχρόνως trap και ραπ μουσική, και φυσικά επιτυχίες από την δική μου δισκογραφία. Το πρόγραμμα έχει και καλές φωνές και πολλές διαφορετικές φωνές που σίγουρα αυτό θα είναι και η ομορφιά του».

 

 

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τόσο μεγάλα ονόματα που είναι πρότυπά μου και γενικά ζω ένα όνειρο. Ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα. Δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι εκτός από τα από τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χριστό είναι όλοι οι εξαιρετικές φωνές και πολύ καλά παιδιά. Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ γιατί εκτός του ότι είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με αυτά τα άτομα, είναι το πακέτο που είναι το ιδανικό και δόξα το θεό το έχουμε.

 

Για την συνεργασία της με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη μιλάει και η Αθηνά Πολίτη, η οποία σχολιάζει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι σε αυτό το σχήμα, είναι με καταπληκτικούς καλλιτέχνες και έχουμε ετοιμάσει ένα υπέροχο πρόγραμμα και πιστεύω θα πάμε πάρα πολύ καλά».

 

 

Στο σχήμα θα δούμε επίσης τον Θοδωρή Μεταξά, ο οποίος αποκάλυψε για την συνεργασία του με τους δύο αγαπημένους και επιτυχημένους καλλιτέχνες: «Είναι πάρα πολύ ωραία στιγμή γιατί και ο λευτέρης και ο Χρήστος είναι υπέροχοι καλλιτέχνες. Δεν είναι μόνο η καλλιτεχνική υπόσταση, είναι τρομεροί και σαν άνθρωποι και όλα τα παιδιά έχουμε κάνει μια τρομερή παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί περνάμε πάρα πολύ καλά εμείς και πιστεύω ότι και ο κόσμος που θα έρθει, θα περάσει καλά. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Πιστευω δηλαδη ότι έχει τα πάντα μέσα και θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε και θα προβληματιστούμε. Έχουμε όλη την γκάμα, δόξα τω Θεώ και ξένα και ελληνικά και είμαστε δυνατοί».

 

Τέλος η Μαριάννα Κάρα σημειώνει: «Καλά εκτός από το γεγονός ότι αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτό το σχήμα, αισθάνομαι επίσης πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι δίπλα σε πάρα πολύ καλούς ανθρώπους. Από την πρώτη στιγμή από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κύριος Λευτέρης και ο Δάντης σε πρόβες μας και μας άκουσε να τραγουδάμε το πρόγραμμα, ένοιωσα  πραγματικά τόσο άνετα. Από την φωτογράφισή μας μέχρι τις πρώτες πρόβες και πιστεύω ότι ο κόσμος θα περάσει πραγματικά υπέροχα.

Στο πρόγραμμα  έχουμε βάλει πάρα πολλά ανεβαστικά τραγούδια και χαίρομαι γι’αυτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το καταχαρεί, έχουμε βάλει πολά λαϊκά κόμματα και όχι μόνο. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα με δει ο κόσμος να τραγουδάω λαϊκό που για να είμαι ειλικρινής, σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια, αφού τελικά βγήκε πάρα πολύ ωραίο και μου αρεσε. Οπότετε χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε βάλει από trap μουσική μέχρι ποπ, μέχρι λαϊκό και τα πιο ξεσηκωτικά τραγούδια του κύριου Λευτέρη και του Δάντη. Είναι όλα πραγματικά τέλεια, είναι η έξοδος που θα ήθελα».

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!