Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γκουέν Στεφάνι για τον Μπλέικ Σέλτον: Νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει και μετά τον γνώρισα

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μπλέικ Σέλτον  μίλησε η Γκουέν Στεφάνι στο «The Drew Barrymore Show», με παρουσιάστρια την ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είπε ότι ένιωθε απελπισμένη μετά το διαζύγιό της με τον Γκάβιν Ροσντάλ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε πώς είναι η καθημερινότητά της με τον νέο της σύντροφο.

«Ο Θεός μας έφερε κοντά. Ήταν μια από εκείνες τις περιπτώσεις που δεν κατάλαβα ότι έρχεται», είπε η Στεφάνι πριν θυμηθεί την πρώτη τους συνάντηση τον Απρίλιο του 2014 στα γυρίσματα του «The Voice», έναν χρόνο πριν χωρίσει με τον Ροσντάλ.

Όπως είπε όταν χώρισε αισθανόταν ότι η προσωπική της ζωή τελείωσε. «Ένιωθα ότι “θα ξυπνάω κάθε μέρα, θα πίνω έναν καφέ, θα φροντίζω τα παιδιά μου και μετά θα πηγαίνω για ύπνο”. Σαν να μην επρόκειτο να φιλήσω ποτέ κανέναν. Νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει και μετά ο Μπλέικ Σέλτον είπε: “Γεια. Είμαι ο Μπλέικ Σέλτον”», θυμήθηκε η τραγουδίστρια.

Η Μπάριμορ σημείωσε ότι πιστεύει ότι τέτοιου είδους απροσδόκητους έρωτες είναι «πιθανοί» και η Στεφάνι εξήγησε για τη σχέση της: «Το να βρεις έναν καλό φίλο, κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά την ηθική ή τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Αυτό είναι ένα όνειρο».

«Σκεφτόμαστε το ίδιο για τα πράγματα, αλλά είμαστε τόσο διαφορετικοί», είπε η Στεφάνι. «Αυτή είναι η τέλεια ισορροπία, επειδή τα αντίθετα έλκονται, διευρύνουν ο ένας τους ορίζοντες του άλλου και επίσης δίνουν χώρο στην ατομικότητα», συμπλήρωσε η Μπάριμορ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!