Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Λόπεζ: Σύννεφα στον γάμο τους; Δυστυχισμένος ο ηθοποιός

Ο γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του έτους και ο Τύπος αρέσκεται να γράφει για μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις του Χόλιγουντ.

Λίγο καιρό, όμως, μετά την γαμήλια τελετή ο ηθοποιός φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, να σκέφτεται τον χωρισμό. Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον Άφλεκ και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη». Αυτό έχει αρχίσε να επηρεάζει την ψυχική υγεία του ηθοποιού και γι’ αυτό θέλει να φύγει από τη σχέση.

Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του 50χρονου, αποκάλυψαν στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν» λένε.

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν ως απάντηση στις τελευταίες εικόνες των παπαράτσι με τον ηθοποιό να έχει κακή διάθεση, καθώς περπάτα στο Λος Άντζελες.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού από τότε που παντρεύτηκαν είναι σπάνιες και τα λόγια των συγγενών του Άφλεκ δίνουν έδαφος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναπολεί τα εργένικα χρόνια του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!