Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς μετά από 10 χρόνια γάμου, αποφάσισαν να χωρίσουν. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του Φθινοπώρου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

H Κατερίνα Παπουτσάκη και o Παναγιώτης Πιλαφάς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στα social media, ωστόσο οι φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές υπάρχουν ακόμη, δείχνοντας πως τα χρόνια που πέρασαν μαζί δεν σβήνονται τόσο εύκολα…

Λίγες ώρες μετά την συγκεκριμένη είδηση, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός πλέον, αφού το τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει το ταλέντο της και στο τραγούδι.

Η ίδια λοιπόν, ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από την εμφάνισή της σε μουσική σκηνή και τις συνόδευσε γράφοντας: «Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά μου… Ευχαριστώ την μπάντα μου, αυτά τα απίστευτα μουσικά αστέρια, που απολαύσαμε μαζί την κάθε στιγμή και διασκεδάσαμε μέσα από την καρδιά μας! Ενωμένοι και αγαπημένοι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!